کیفیت فریمها و ایمپلنتهای دندانی با محصولی ایرانساخت ارتقا یافت؛ رقابت با دستگاههای مشابه خارجی
این دستگاه در زمینههای دندانپزشکی و نظامی کاربرد دارد. البته این محصول، به صورت تخصصی برای دندان سازی، ساخت فریمها و ایمپلنتهای دندانی به کار میرود. استفاده از این دستگاه باعث ارتقای محصولات خروجی میشود. با توجه به اینکه انجام این کارها به صورت دستی سخت و زمانبر است با کمک این دستگاه میتوان زمان تولید را کاهش و میزان دقت و کیفیت را افزایش داد.
طراحی و ساخت پرینترهای 3 بعدی کاربردی در دندانپزشکی
شرکت فنی مهندسی مبتکران مکاترونیک ارک در سال 1390 پایه گذاری شده و فعالیت های تجاری خود را در در سال 1396 آغاز کرده است. این شرکت در کوتاه مدت موفق به طراحی و ساخت پرینترهای سه بعدی به روش DLP و LCD با کیفیتی برتر از محصولات مشابه خارجی که در دندانپزشکی، پزشکی، طلا وجواهر، معماری، قالب سازی کاربرد دارد، شده است.
یکی از محصولات کاربردی و منحصر به فرد این شرکت، «ساخت CNC پنج محور همزمان در زمینه دندانپزشکی و دندانسازی» است. این مجموعه طی سالهای اخیر توانسته فناوری ساخت قطعات این دستگاه را نیز برای کاربران آن بومیسازی کند.
استفاده از فناوری تراش پنج محور همزمان
این شرکت، به عنوان دومین تولید کننده دستگاههای CNC در ایران، موفق به ساخت دستگاه CNC دنتال شده و برای اولین بار توانسته است تکنولوژی تراش پنج محور همزمان در این دستگاهها را پیاده سازی کند. دستگاه تولید شده کاملا قدرت رقابت با دستگاه های مشابه خارجی آلمانی، ژاپنی، آمریکایی و چینی چه از لحاظ کیفیت و چه از لحاظ قیمت را دارد و میتواند جایگزینی کاملا مناسب برای این دستگاهها باشد.
در صورت حمایت از تولید این دستگاه، این شرکت می تواند ماهانه 10 دستگاه تولید کند که این ظرفیت در حال حاضر جوابگوی نیاز کشور است و در صورت ادامه روند فروش، این ظرفیت قابلیت افزایش تا 20 دستگاه را دارد.
قیمتی پایینتر از محصولات مشابه خارجی
در حال حاضر ماهیانه تقریبا 7 تا 10 دستگاه میلینگ دنتال و ماهیانه 20 تا 30 دستگاه پرینتر سه بعدی به کشور وارد می شود و هر دستگاه میلینگ به طور متوسط هزینهای معادل 50 هزار دلار و هر دستگاه پرینتر 3 بعدی به طور متوسط هزینه ای معادل 10 هزار دلار دارد، در حالیکه قیمت دستگاهای تولیدی در داخل کشور برای CNC ها در حدود 20 هزار دلار و برای پرینتر های 3 بعدی 30 هزار دلار است.
به دلیل افزایش نیاز صنایع مختلف، دندانسازان و دندانپزشکان به دستگاههای پرینتر سه بعدی و CNCهای تراش، تعداد واردکنندگان این دستگاهها به کشور روز به روز افزایش یافته و این امر باعث کاهش کیفیت خدمات پس از فروش در این دستگاهها شده است. این چالش با حمایت از تولید داخل و پشتیبانیهای پس از فروش این شرکت، قابل رفع است.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#23
Send to friends